بسیاری از داوطلبین برای کسب رتبه ای خاص در کنکور هدف گذاری می کنند. این رتبه خاص احتمالا قبولی داوطلبین در رشته/محل موردنظر او تضمین خواهد کرد. اما چالش مهمی در این گونه هدف گذاری ها پیش روی داوطلبین قرار دارد. در واقع در این نوع هدف گذاری فرد آگاهی ندارد که برای رسیدن به رتبه مدنظر خود، باید در دروس مختلف حائز چه درصدی باشد. برای آگاهی در این مورد، لازم است داوطلب نمونه کارنامه های سال قبل با همین رتبه را دریافت و بررسی کند.
گزینه دو به عنوان یک مجموعه پیشرو به جهت پاسخ دهی به این نیاز داوطلبان نرم افزار نمونه کارنامه ها را به داوطلبین ارائه می دهد. بررسی این کارنامه ها به داوطلبین کمک می کند تا بتوانند برای دستیابی به اهداف خود برنامه ریزی کنند. در ادامه درباره نرم افزار نمونه کارنامه های کنکور گزینه دو و کاربرد آن به شما توضیحات جامعی ارائه خواهیم کرد.
هدف گذاری براساس رتبه یکی از امور رایج بین داوطلبین کنکور است. هر داوطلب برای دستیابی به رتبه ای که در ذهن دارد، لازم است که در دروس مختلف نمره ای خاص کسب نماید. منظور از نمره ای خاص، همان درصدی است که برای هر درس داوطلب کسب می کند. در این موارد رجوع به کارنامه داوطلبین سال گذشته که همان حدود رتبه را کسب کرده اند، می تواند مفید و راهگشا باشد.
آگاهی داشتن از رشته/محل موردپذیرش داوطلبین در کنکور سال گذشته براساس رتبه نیز می تواند از ویژگی های مفید مشاهده کارنامه های سال گذشته باشد. این ویژگی برای داوطلبین این امکان را فراهم می کند که با هر رتبه ای کارنامه رشته/محل پذیرش شده داوطلبین همان محدوده رتبه را مشاهده کنند. این ویژگی جذاب می تواند به انتخاب رشته فرد نیز به صورت غیرمستقیم کمک نماید.
نرم افزار نمونه کارنامه براساس رتبه گزینه دو به کاربران اجازه می دهد که به دو نوع اطلاعات مهم دسترسی داشته باشند. نخست آنکه می توانند عملکرد افراد با محدوده رتبه موردنظر کاربر در جلسه آزمون را مشاهده کنند. به این معنی که کارنامه درصدهای هر درس داوطلبین سال گذشته با همان محدوده رتبه در اختیار کاربر قرار می گیرد. دوم اینکه کاربر به رشته/محل پذیرش شده داوطلبین سال گذشته با همان محدود رتبه دسترسی خواهد داشت.
نرم افزار نمونه کارنامه براساس رتبه گزینه دو به داوطلبین کنکور در دو جهت کمک می کند. آنها می توانند به کمک این نرم افزار نمونه کارنامه افراد بر اساس درصدهای آزمون را مشاهده نمایند و ضمنا به رشته/محل مورد پذیرش همان افراد نیز دسترسی داشته باشند.
نرم افزار نمونه کارنامه ها بر اساس رتبه گزینه دو، ویژگی ها و مزیت های فراوانی دارد که دو مورد آن بیش از همه جلب توجه می کند. در ادامه این دو ویژگی مهم را به صورت خلاصه به شما معرفی خواهیم کرد:
1- موسسه گزینه دو با در اختیار داشتن اطلاعات کارنامه های تعدادی زیادی از داوطلبین سال گذشته، می تواند برای هر رتبه ای که کاربران مدنظر دارند، نمونه کارنامه هایی پیشنهاد دهد.
2- استفاده از نرم افزار نمونه کارنامه های گزینه دو برای کاربران بسیار آسان است. به کمک این نرم افزار کاربران می توانند به سادگی به کارنامه های مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.
یکی از ویژگی های اصلی نرم افزار نمونه کارنامه های کنکور گزینه دو سادگی کار با آن است. در این بخش آموزش تصویری کار با این نرم افزار به شما ارائه می گردد. برای استفاده از این نرم افزار نخست لازم است به آدرسی که در انتهای همین بخش قرار دارد مراجعه کنید. به محض ورود به این آدرس با صفحه مطابق شکل زیر روبه رو خواهید شد.
همانطور که در تصویر بالا مشخص است کافیست در بخش 1 گروه آزمایشی در بخش 2 سهمیه و در بخش 3 رتبه دلخواه خود را انتخاب کنید. حال در اینجا شما می توانید کارنامه های قبولی را براساس درصدهای کارنامه یا رشته ها به صورت دلخواه مشاهده کنید. ما هر دو مورد را برای شما بررسی خواهیم کرد. در صورتیکه نمایش درصدها را انتخاب کنیم چنین اطلاعاتی در اختیار خواهیم داشت:
مطابق آنچه در تصویر می بینید علاوه بر درصدها دو ویژگی قسمت مهم دیگر نیز در تصویر قابل مشاهده است که عبارتند از: رتبه کل در سهمیه و مشاهده کارنامه. بخش مشاهده کارنامه برای کاربران بسیار کارگشا خواهد بود. زیرا در این بخش علاوه بر درصدها، اطلاعاتی دیگری از داوطلب شامل جنسیت، رتبه کشوری، رشته و دانشگاه مورد پذیرش، نمره کل، استان بومی، شهر و رتبه در زیرگروه مرتبط با رشته پذیرفته شده موجود است.
البته می توان در مرحله نخست یا در همین مرحله بر روی دکمه نمایش رشته های قبولی کلیک کرد. در این صورت صفحه به شکل زیر در خواهد آمد:
همانطور که در شکل بالا مشاهده می کنید، در این نوع نمایش اطلاعات کاملی درباره رشته و محل پذیرش داوطلب وجود دارد. مطابق تصویر قبلی ستون رتبه در سهمیه و کلید مشاهده کارنامه در اینجا نیز فعال است. اطلاعاتی که در بخش مشاهده کارنامه نمایش داده می شود، مطابق اطلاعاتی است که در بخش قبل بیان شد.