یادگیری بدون فراموشی یک شعار است یا می‌توان آن را به واقعیت تبدیل کرد؟

هر کسی که تا به حال در امتحان شرکت کرده است، این احساس ناخوشایند را داشته است: چرا نمی‌توانم آنچه را که مطالعه کرده‌ام به یاد بیاورم؟ این امر مخصوصاً وقتی به سؤالی نگاه می‌کنید که مطمئن هستید پاسخ آن را می‌دانید، اما پاسخ را نمی‌توانید از ذهن فراخوانی کنید، رخ می‌دهد. خوشبختانه، چندین استراتژی وجود دارد که می‌توانید برای بهبود حافظه از آنها استفاده کنید. در این مطلب در مورد استراتژی‌هایی بحث خواهیم کرد که به شما کمک می‌کند تا به طور موثر مطالعه کنید. این تکنیک‌ها سبب می‌شوند تا چیزهایی را که یاد گرفته‌اید را فراموش نکنید.

با گزینه دو همراه باشید.

استراتژی‌های یادگیری بدون فراموشی

برخی از استراتژی‌های کلیدی مورد استفاده توسط متخصصان حافظه عبارتند از:

  • اطمینان حاصل کنید که آنچه را که باید یاد بگیرید متوجه شده اید
  • ایجاد ارتباط با اطلاعاتی که از قبل می‌دانید
  • تکنیک پومودورو
  • استفاده از Mnemonics
  • استفاده از تکنیک Memory Palace و موارد دیگر.

فراموش کردن جزئیات مهم می‌تواند ناامید کننده باشد و پیشرفت تحصیلی و حرفه‌ای شما را مختل کند. از این رو، تعجبی ندارد که بسیاری از دانشجویان و دانش آموزان به دنبال راه‌هایی برای مطالعه مؤثر و حفظ اطلاعات برای مدت طولانی هستند.

آیا می‌توان بدون فراموشی یاد گرفت؟

یادگیری بدون فراموشی امکان پذیر است، اما همیشه آسان نیست. عوامل مختلفی بر حفظ طولانی مدت اطلاعات تأثیر می‌گذارد، از جمله کیفیت یادگیری، سبک یادگیری فرد، و دشواری محتوا.

با استفاده از راهبردهای یادگیری مؤثر و تمرین مداوم، می‌توانید توانایی‌های حفظ خود را افزایش دهید و چیزهایی را که یاد می‌گیرید را بهتر و بیشتر به خاطر بیاورید.

تاکتیک‌هایی مانند یادگیری فعال، تکرار فاصله‌ای و استفاده از وسایل کمکی حافظه، همگی باعث بهبود حافظه بلند مدت می‌شوند. با درگیر شدن فعالانه با مطالب، معنی دار کردن آن و تقویت منظم روش یادگیری، شانس خود را برای به خاطر سپردن آن در طول زمان افزایش می‌دهید.

با این وجود، به یاد داشته باشید که فراموشی بخشی عادی از فرآیند یادگیری است. از آنجایی که مغز فضای ذخیره‌سازی محدودی دارد، برخی فراموشی‌ها برای باز کردن اطلاعات جدید اجتناب ناپذیر است.

علاوه بر این، یادآوری برخی از اطلاعات ممکن است دشوارتر از سایر مطالب باشد. اما، با به کارگیری مهارت‌های مورد بحث در این مقاله، می‌توانید برای مدت طولانی‌تر و بهتری به خاطر بسپارید.

یادگیری بدون فراموشی

کارهایی که باید برای تسهیل فرآیند یادگیری خود انجام دهید

امروزه تکنیک‌های یادگیری بدون فراموشی زیادی وجود دارند، بنابراین تعیین اینکه کدام یک برای شما بهترین است، می‌تواند چالش برانگیز باشد.

 

با این حال، مهم نیست که محتوایی که می‌خواهید یاد بگیرید چقدر دشوار است، تکنیک‌های زیر به شما کمک می‌کنند سریع‌تر و بهتر یاد بگیرید و اطلاعات را برای مدت طولانی‌تری حفظ کنید. 

به مطالعه به عنوان یک کار مثبت نگاه کنید

مطالعه را می‌توان یک کار طاقت فرسا دانست. اما اگر با طرز فکر درست با آن برخورد کنید، می‌تواند یک تجربه سازنده و مثبت باشد. یادگیری بدون فراموشی مستلزم داشتن دیدگاه مثبت به موضوع است.

در اینجا چند نکته در مورد چگونگی مطالعه مثبت وجود دارد:

·        هدف از مطالعه خود را مشخص کنید.

·        از فرآیند یادگیری به عنوان فرصتی برای کسب دانش و مهارت‌های جدید استقبال کنید.

·        به طور منظم استراحت کنید و کاری را انجام دهید که از آن لذت می‌برید تا از فرسودگی جلوگیری کنید و روند مطالعه را لذت‌بخش نمایید.

·        برای تقویت نگرش مثبت نسبت به مطالعه، موفقیت‌های خود را جشن بگیرید.

·        در صورت نیاز به دنبال کمک باشید.

 

·        نقاط قوت، موفقیت‌های گذشته و پتانسیل رشد خود را به خود یادآوری کنید. 

چه چیزی باعث حافظه کاری ضعیف می‌شود؟

یک مکان خوب برای مطالعه انتخاب کنید.

انتخاب محیط مطالعه مناسب برای مطالعه موثر و یادگیری بدون فراموشی بسیار مهم است. متأسفانه بسیاری از دانش آموزان با انتخاب فضاهای مطالعه نامناسب مانند اتاق خوابگاه، تخت یا دراز کشیدن، روش مطالعه خود را خراب می‌کنند که همین امر می‌تواند تمرکز و بهره وری آنها را کاهش دهد.

 

برای یافتن یک محیط مطالعه مناسب، اولویت‌بندی عواملی مانند سکوت، حداقل حواس پرتی و نظم را در آن لحاظ کنید. کتابخانه مکانی عالی برای یادگیری و مطالعه است. 

تکنیکهایی که هرگز آموخته‌هایتان را فراموش نکنید.

یادگیری فرآیندی مستمر است که شامل کسب و حفظ دانش جدید برای استفاده در آینده است. با این حال، فراموش کردن چیزهایی که آموخته‌اید می‌تواند ناامیدکننده باشد، به خصوص زمانی که به اطلاعات برای امتحانات یا کار حرفه‌ای نیاز دارید.

 

خوشبختانه، چندین استراتژی وجود دارد که می‌توانید از آنها برای مطالعه موثر و یادگیری بدون فراموشی استفاده کنید تا هرگز آموخته‌های خود را فراموش نکنید. 

1. مطمئن شوید که آنچه را که باید یاد بگیرید متوجه شده اید

درک آنچه می‌خوانید، برای یادآوری آن مطالب در آینده ضروری است. برای اطمینان از اینکه آیا چیزهایی که میخوانید را متوجه می‌شوید یا خیر، این است که از خود سؤال بپرسید، اطلاعات را برای یک دوست خلاصه کنید و ببینید آیا دوستتان با شما در مورد موضوع موافق است یا خیر و یا اینکه سوالاتی در این زمینه از معلم خود بپرسید.

ممکن است این تکنیک بدیهی به نظر برسد، اما وقتی اطلاعات برای شما منطقی باشد، به خاطر سپردن آن آسان‌تر است. هنگام مطالعه، درک مطلب را اولویت قرار دهید و از حفظ کردن اجتناب کنید.

 

اگر به اطلاعاتی برخورد کردید که درک آنها دشوار است، قبل از تلاش برای به خاطر سپردن آنها، برای یادگیری آنها وقت بگذارید. 

2. با اطلاعاتی که قبلاً می‌دانید ارتباط برقرار کنید

یکی از راه‌های موثر برای بهبود حافظه و یادگیری بدون فراموشی، اتصال اطلاعات جدید به دانش قبلی است. این می‌تواند به شما کمک کند تا حافظه قوی تری برای به خاطر سپاری اطلاعات جدید ایجاد کنید و بعداً آن را آسان‌تر به خاطر بیاورید.

یادآوری مطالبی که به مفاهیم دیگر مرتبط نیستند دشوارتر از مطالبی است که با دانش قبلی در ذهن پیونده داده شده‌اند.. اگر نمی‌توانید راهی برای پیوند دادن اطلاعات به چیزی که قبلاً می‌دانید پیدا کنید، خلاق باشید و یک ارتباط غیرمعمول ایجاد کنید.

گاهی اوقات، این مؤثرترین راه برای یادآوری مطالبی است که مطالعه می‌کنید.

 

به عنوان مثال، بیایید فرض کنیم که سعی می‌کنید به خاطر بسپارید که آب در سطح دریا با دمای 212 درجه فارنهایت می‌جوشد و 212 سه رقم اول شماره تلفن دوستتان است. این دو را با تصور اینکه دوستتان گوشی خود را در اقیانوسی در حال جوش انداخته است پیوند دهید. این یک پیوند عجیب است، اما می‌تواند به حفظ آن اطلاعات کمک کند. 

یادگیری بدون فراموشی

3. از تکنیک پومودورو استفاده کنید

هزاران دانش آموز از تکنیک پومودورو برای مدیریت زمان مطالعه خود استفاده کرده‌اند. تکنیک پومودورو مبتنی بر مطالعه در فواصل زمانی معین است که شامل یک دوره 25 دقیقه‌ای زمان مطالعه متمرکز با وقفه‌های 5 دقیقه‌ای است. پس از چهار دوره مطالعه متوالی، 15 تا 30 دقیقه استراحت کنید.

تکنیک پومودورو به این دلیل موفق عمل می‌کند، زیرا زمانی که شما به طور کامل درگیر یک کار هستید می‌تواند از نظر ذهنی خسته کننده به نظر برسد. برای مثال اگر به صورت فشرده و چندین ساعت پشت سر هم درس بخوانید یا یک پروژه یا هر چیز دیگری را آماده کنید، ذهن خسته می‌شود. تکنیک پومودرو برای متمرکز ماندن و کاهش خستگی ذهنی یک تکنیک عالی است. استراحت برای کمک به مغز شما در جذب اطلاعات جدیدی که آموخته‌اید، حیاتی است.

 

با تمرین تکنیک پومودورو، موفق‌تر خواهید شد و دامنه توجه و تمرکز خود را بهبود می‌بخشید. با تکنیک پومودرو یادگیری بدون فراموشی را تجربه کنید. 

4. از Mnemonics استفاده کنید

Mnemonics تکنیک‌ها و ترفندهایی هستند که به افراد کمک می‌کند اطلاعات را به خاطر بسپارند و یک استرتژای موفق برای یادگیری بدون فراموشی را پیش ببرند. این روش شامل استفاده از الگوها، تداعی‌ها یا تکنیک‌های دیگر برای کمک به یادآوری است.

یادگیری بدون فراموشی

5. از تکنیک Memory Palace استفاده کنید

این یکی دیگر از استراتژی‌های حافظه یادمانی است که حدود 2500 سال پیش توسعه یافته است و برای به خاطر سپردن مقادیر زیادی از اطلاعات به ترتیب خاص استفاده می‌شود.

برای مثال تصور کنید که حافظه به شکل یک کاخ است. مانند چیدمان خانه شما، اطلاعات را در هر مکانی که مدنظر دارید قرار دهید.

برای تمرین تکنیک قصر حافظه، محیط اطراف خود را تجسم کنید  می‌توانید از خانه خود استفاده کنید، زیرا یکی از آشناترین مکان‌ها برای اکثر مردم است). سپس اقلامی را از لیست مدنظر خود را در مکان‌های مختلف در سراسر فضا تجسم کنید.

به عنوان مثال، می‌توانید اولین مورد را با درب ورودی، مورد دوم را با قفسه کتاب و غیره مرتبط کنید. برای مثال، اگر می‌خواهید کلمه «سیب» را به خاطر بسپارید، می‌توانید یک سیب غول پیکر را که از پله‌ها پایین می‌پرد، تجسم کنید.

تکنیک Memory Palace می‌تواند برای به خاطر سپردن لیست‌ها، سخنرانی‌ها و سایر اطلاعاتی که باید به ترتیب خاصی یادآوری شوند، مفید باشد.

تسلط بر این تکنیک ممکن است کمی طول بکشد، اما زمانی که این کار را انجام دادید، سریع‌تر یاد خواهید گرفت و بهره‌وری بیشتری خواهید داشت.

6. اطلاعات جدید را یادداشت کنید

نوشتن به ما کمک می‌کند تا اطلاعاتی را که می‌خواهیم یاد بگیریم به‌طور مؤثرتری رمزگذاری کنیم، زیرا ارتباط مستقیمی بین دست‌ها و مغز ما وجود دارد.

تحقیقات انجام شده توسط پروفسور Kuniyoshi L. Sakai، متخصص علوم اعصاب در دانشگاه توکیو، ژاپن نشان می‌دهد که پس از نوشتن روی کاغذ، فعالیت مغز قوی‌تر از زمانی است که روی تبلت یا گوشی هوشمند چیزی را می‌نویسیم.

سعی کنید در طول یک سخنرانی با دست یادداشت‌برداری کنید یا یادداشت‌ها یا مطالب را با دست بازنویسی و سازماندهی کنید. فرآیند نوشتن به شما کمک می‌کند تا با مطالب درگیر شوید و آن را در حافظه خود رمزگذاری کنید.

همچنین، هنگام نوشتن یک فکر، اگر می‌خواهید به خاطر بسپارید، سعی کنید آن را با صدای بلند بگویید و همچنین آن را تجسم کنید.

یادگیری بدون فراموشی مستلزم گرفتن خودکار در دست و بلند فکر است

7. interleaving را تمرین کنید

Interleaving یک تکنیک مطالعه است که شامل مخلوط کردن یا جایگزینی انواع مختلف مسائل یا موضوعاتی است که می‌خواهید به خاطر بسپارید. به جای تمرکز بر یک موضوع واحد در یک زمان، interleaving شامل مطالعه و تمرین چندین موضوع یا مهارت با هم است.

به عنوان مثال، مدتی را صرف مطالعه یک نوع مسئله ریاضی کنید و سپس بلافاصله به حفظ لغات واژگان کلاس علوم خود روی بیاورید. سپس مطالعه را با مطالعه تاریخ‌ها و نام‌های تاریخی برای کلاس تاریخ دنبال کنید و سپس به مطالعه مسائل ریاضی برگردید.

ایده پشت interleaving این است که یادگیری را چالش برانگیزتر کند و حفظ طولانی مدت را تقویت کند.

هنگامی که شما interleaving را تمرین می‌کنید، مغز شما باید سخت‌تر کار کند تا بین انواع مختلف اطلاعات تمایز قائل شود، که می‌تواند به تقویت اطلاعات در حافظه شما کمک کند.

این استراتژی ممکن است در ابتدا عجیب به نظر برسد، اما نتایج بهتری نسبت به صرف مدت زمان طولانی صرفاً روی یک موضوع دارد. برای یادگیری بدون فراموشی نیاز است که تکنیک‌های مختلف را تمرین کنید تا ببینید کدام یک روی شما اثرگذار است.

یادگیری بدون فراموشی

8. از تمرین توزیع شده استفاده کنید

تمرین توزیع شده تکنیکی است که در آن دانش آموز یا دانشچو زمان مطالعه خود را در یک دوره معین به چند جلسه مطالعه کوتاه تقسیم می‌کند. این با مطالعه انبوه (cramming) در تضاد است، که در آن دانش آموز چند جلسه مطالعه طولانی را برای یک موضوع خاص انجام می‌دهد. این تکنیک یادگیری بدون فراموشی موثر است زیرا به مغز اجازه می‌دهد اطلاعات را در مقایسه با یک جلسه مطالعه طولانی بهتر جذب و حفظ نماید..

برای استفاده از تمرین توزیع شده، باید یک برنامه مطالعه ایجاد کنید تا مطالب را در قطعات کوچکتر در یک دوره طولانی مرور و تمرین کنید.

به عنوان مثال، اگر در دو هفته آزمون دارید، می‌توانید مطالب مطالعه را به قسمت‌های کوچکتر تقسیم کنید و جلسات مطالعه را به طور منظم در دوره دو هفته‌ای برنامه‌ریزی کنید.

علاوه بر این، مرور مطالب جلسات قبلی مطالعه در جلسات بعدی مهم است. این به عنوان تکرار فاصله دار شناخته می‌شود.

تکرار کلید انتقال اطلاعات از حافظه کاری موقت به حافظه بلند مدت است. برای اینکه مفاهیم کلیدی حفظ شوند، باید هم به یاد ماندنی و هم تکرار شوند.

تکنیک‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید برای تکرار و تقویت اطلاعاتی که می‌خواهید یاد بگیرید، استفاده کنید، مانند استفاده از فلش کارت‌ها، استفاده از تکنیک‌های حافظه که در این مطب توضیح داده شده است، و غیره…

9. مرور و تکرار کنید

تکرار، کلید حفظ اطلاعات در حافظه بلند مدت شماست.

پس از مطالعه، برای حفظ اطلاعات آموخته شده، ضروری است که مطالب را به طور منظم، ترجیحاً در عرض 24 ساعت بعد مرور کنید تا به تقویت اطلاعات در حافظه خود کمک کنید.

ابزاری که می‌توانید در جلسات مرور و تکرار خود از آن استفاده کنید، ابزار AccelaReader Speed Reading است. این ابزار می‌تواند به بهبود سرعت خواندن و حافظه شما و فراموشی بدون یادگیری کمک کند.

10. خودتان را امتحان کنید

در حین مطالعه، یادداشت‌ها یا کتاب درسی مطالبی را که در حال یادگیری هستید، دوباره نخوانید. در عوض، با یادآوری فعالانه اطلاعاتی که آموخته‌اید، خود را به صورت دوره‌ای آزمایش کنید. این یک تکنیک عالی برای یادگیری بدون فراموشی است.

ممکن است وسوسه شوید که فکر کنید یک مطلب را به خاطر می‌آورید، فقط به این دلیل که وقتی دوباره آن را می‌خوانید آشنا است. با این حال، برای بهبود حفظ اطلاعات، توصیه می‌کنیم سعی کنید اطلاعات را بدون نگاه کردن به پاسخ یا مطالب به خاطر بسپارید.

این به شما امکان می‌دهد موضوعاتی را که در آن مشکل دارید مشخص کنید. سپس، می‌توانید از یکی از ترفندهای حافظه برای به خاطر سپردن آن کمک کنید.

علاوه بر این، مدت کوتاهی پس از تلاش برای به خاطر سپردن چیزی، از خود سوال پرسیدن خودداری کنید. چند ساعت یا شاید یک یا دو روز صبر کنید تا ببینید آیا توانسته‌اید آن را به حافظه اختصاص دهید یا خیر.

11. خودآزمایی در محیط‌های مشابه محیط امتحان

آزمایش کردن خود در محیط مشابه با شرایط امتحان نیز برای یادگیری بدون فراموشی مفید است. این روش، که به عنوان حافظه وابسته به زمینه شناخته می‌شود، بر این فرض استوار است که محیطی که در آن مطالب را یاد گرفته‌اید، ممکن است بر ظرفیت شما برای یادآوری آن اطلاعات در آینده تأثیر بگذارد.

وقتی در محیطی شبیه به محیط امتحان مطالعه می‌کنید، احتمال اینکه اطلاعات آموخته شده را به خاطر بسپارید زیاد است، زیرا زمینه نکاتی را ارائه می‌دهد که به یادآوری کمک می‌کند.

به عنوان مثال، اگر برای امتحان در یک کتابخانه آرام مطالعه می‌کنید، شرکت در امتحان در یک اتاق آرام به شما کمک می‌کند اطلاعات را بهتر به خاطر بسپارید.

برای اعمال این استراتژی، سعی کنید تا حد امکان فضای امتحان را در هنگام مطالعه شبیه‌سازی کنید. این می‌تواند مستلزم مطالعه در یک مکان شبیه امتحان، استفاده از یک تایمر برای شبیه‌سازی طول امتحان، و اجتناب از حواس پرتی مانند موسیقی یا رسانه‌های اجتماعی باشد.

12. ورزش کنید

ممکن است شما را شگفت زده کند، اما ورزش منظم می‌تواند تأثیر مثبتی بر توانایی شما در یادگیری، حفظ و به خاطر آوردن اطلاعات داشته باشد. یادگیری بدون فراموشی با ورزش کردن می‌تواند ایده نوآورانه‌ای باشد.

ورزش باعث افزایش جریان خون و اکسیژن به مغز می‌شود که همین امر عملکرد شناختی و حافظه را بهبود میبخشد. علاوه بر این، ورزش استرس را کاهش می‌دهد، زیرا استرس منجر به اختلال در یادگیری و حافظه خواهد شد.

مقاله‌ای در انتشارات سلامت هاروارد بیان می‌کند که مطالعات متعدد نشان می‌دهد افرادی که ورزش می‌کنند نسبت به افرادی که ورزش نمی‌کنند، مناطق بزرگ‌تری از مغز که مسئول تفکر و حافظه است را دارا هستند.  

بنابراین، چه شکلی از ورزش برای مغز بهتر است؟ گفتنش سخت است! تا کنون، عملا تمام تحقیقات بر روی پیاده روی متمرکز شده است. اما سایر اشکال ورزش هوازی که سبب افزایش ضربان قلب می‌شوند نیز ممکن است فواید یکسانی داشته باشد.

برای اینکه ورزش را در روال مطالعه خود بگنجانید، می‌توانید قبل از شروع جلسه مطالعه خود یک پیاده روی یا دویدن سریع داشته باشید تا ذهن خود را پاک کنید و خود را برای یادگیری آماده کنید.

همچنین بهتر است در طول جلسه مطالعه خود استراحت‌های کوتاهی داشته باشید تا کمی ورزش‌های کششی یا سبک انجام دهید و  بدن و ذهن خود را شاداب کنید.

علاوه بر این، ورزش را با سایر عادات سالم، مانند خواب کافی و حفظ یک رژیم غذایی، متعادل کنید تا فواید یادگیری و سلامت کلی خود را به حداکثر برسانید.

13. خواب کافی داشته باشید

خواب کافی بعد از مطالعه به حافظه کمک می‌کند، زیرا خواب نقش حیاتی در تثبیت خاطرات و انتقال اطلاعات از حافظه کوتاه مدت به بلند مدت دارد. خواب کافی از دیگر تکنیک‌های یادگیری بدون فراموشی است.

یک مطالعه اخیر دانشمندان را به این فرض سوق داده است که خواب، به ویژه خواب عمیق، مهارت‌های حل مسئله و خلاقیت را افزایش می‌دهد، که این امر نیز هنگام مطالعه برای امتحانات یا به خاطر سپردن اطلاعات پیچیده مفید واقع می‌شود.

بنابراین، اگر در به خاطر سپردن چیزی که آموخته‌اید مشکل دارید، استراحت کردن یا خوابیدن به مغز شما اجازه می‌دهد تا مطالب را تثبیت کند، که این امر به شما کمک کند وقتی به مطالعه بازگشتید بهتر آن را به خاطر بیاورید.

برای استفاده حداکثری از این تکنیک، خواب کافی و ایجاد یک برنامه خواب ثابت ضروری است. هر شب 7 تا 8 ساعت بخوابید و زمان خواب و بیداری منظمی داشته باشید، حتی در تعطیلات آخر هفته، این می‌تواند به شما کمک کند که به خوبی استراحت کرده و آماده یادگیری و به خاطر سپردن اطلاعات جدید باشید.

آنچه در مورد یادگیری بدون فراموشی مطالعه کرده اید

چگونه می‌توانم درس بخوانم و هرگز فراموش نکنم؟ این سوالی است که قرن هاست ذهن دانش آموزان را به خود مشغول کرده است. پاسخ ساده این است که شما نمی‌توانید – حداقل نه به طور کامل.

فراموشی بخشی طبیعی از فرآیند یادگیری است. با این حال، تعدادی از کارها وجود دارد که می‌توانید برای بهبود حافظه خود انجام دهید، همانطور که در این پست مورد بحث قرار گرفت، از جمله:

  • اطمینان حاصل کنید که آنچه را که باید یاد بگیرید متوجه شده اید
  • ایجاد ارتباط با اطلاعاتی که از قبل می‌دانید
  • استفاده از تکنیک پومودورو
  • استفاده از Mnemonics
  • با استفاده از تکنیک Memory Palace.

تسلط بر برخی از این استراتژی‌ها ممکن است مدتی طول بکشد. هرچه بیشتر آنها را تمرین کنید، ساده‌تر و طبیعی‌تر می‌شوند و اطلاعات بیشتری را می‌توانید به خاطر بسپارید.

همچنین به خاطر داشته باشید که لازم نیست هر پیشنهادی را در این لیست اجرا کنید. تعدادی از آنها را امتحان کنید تا ببینید کدام یک برای شما بهتر عمل می‌کنند.

پرسش و پاسخ

سعی کنید ابتدا اطلاعات را درک کنید. به خاطر سپردن اطلاعاتی که سازماندهی شده و برای شما منطقی است راحت‌تر است. آن را با سایر اطلاعات پیوند دهید، خودآزمایی را فراموش نکنید، از تکنیک توزیع شده استفاده کنید، آن را بنویسید، از mnemonics استفاده کنید.

فراموش کردن مطالبی که مطالعه می‌کنیم یک مشکل رایج است که می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله عدم توجه در کلاس، آزمایش نکردن خود در محیط‌های مشابه با محیط امتحان، عدم رعایت عادات خوب مطالعه و عدم تمرکز.

تمرین مهارت‌های شناختی خود با انجام بازی‌های فکری یک راه سرگرم کننده و موثر برای تقویت حافظه است. جدول کلمات متقاطع، بازی‌های یادآوری کلمات، و حتی اپلیکیشن‌های موبایلی که به آموزش حافظه اختصاص داده شده‌اند، راه‌های بسیار خوبی برای تقویت حافظه هستند.

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x