قبول نشدن در امتحانات شهریور

قبول نشدن در امتحانات شهریور

فهرست مطالب

درصورتی‌که دانش‌آموزان در امتحانات خردادماه تجدید بیاورند باید در امتحانات نهایی شهریورماه ثبت‌نام کنند. اما اگر دانش‌آموزان در امتحانات شهریورماه نیز قبول نشوند، باید در امتحانات دی‌ماه شرکت کنند و نمره قبولی لازم را کسب کنند. در این نوشتار شرایط قبول نشدن دانش‌آموزان در امتحانات شهریورماه را بیان کرده‌ایم.

با گزینه دو همراه باشید.

قبول نشدن در امتحانات شهریور

قبول نشدن در امتحانات شهریور 1402 برای پایه‌های تحصیلی مختلف

قبولی در امتحانات خردادماه بسیار مهم است. دانش‌آموزان باید برای کسب نمره‌های مطلوب در امتحانات خرداد، مطالعه کافی داشته باشند تا بدون دغدغه و نگرانی امتحانات را پاس کنند. اما ممکن است دانش‌آموزان بنابر شرایطی نتوانند نمره قبولی را کسب کنند.

وزارت آموزش‌وپرورش برای این گروه از دانش‌آموزان شرایطی فراهم کرده است که بتوانند مجدداً در امتحانات شهریورماه شرکت کنند.  معمولاً امتحان‌های شهریورماه برای پایه‌های مختلف از اواسط شهریور آغاز می‌شود و تا قبل از پایان شهریور، تمامی امتحانات به پایان می‌رسد تا دانش‌آموزان تعیین و تکلیف شوند. ل اگر دانش‌آموزان با مشکل قبول نشدن در امتحانات شهریور مواجه شوند، می‌توانند مجدداً در دی‌ماه امتحان دهند. اما اگر دانش‌آموز در امتحانات نهایی دی قبول نشود چه باید انجام دهد؟ دانش‌آموز می‌تواند در خرداد سال آینده در امتحان شرکت کند تا نمره قبولی را کسب کند.

قبول نشدن در امتحانات شهریور

قبول نشدن در امتحانات شهریورماه پایه دوازدهم 1402

پایه دوازدهم یک پایه حساس برای دانش‌آموزان است. دانش‌آموزان این پایه برای کسب نمرات قبولی باید تمام سعی خود را به کار گیرند؛ زیرا این دانش‌آموزان باید پایه تحصیلی خود را به اتمام برسانند تا بتوانند در دانشگاه ثبت‌نام کنند. حال در این میان بعضی از دانش‌آموزان ممکن است در امتحانات نهایی پایه دوازدهم نمره قبولی را کسب نکنند. این دانش‌آموزان باید در امتحانات شهریورماه ثبت‌نام کرده و نمره قبولی را کسب کنند. اما اگر در شهریور نیز حدنصاب لازم کسب نشد، دانش‌آموزان پایه دوازدهم چه اقدامی باید انجام دهند؟ دانش‌آموزان اگر به هر دلیلی موفق به قبولی در امتحان‌های شهریورماه نشدند، می‌بایست که مجدداً در دی‌ماه سال ۱۴۰۲ در امتحان نهایی شرکت کنند.

دانش‌آموزان پایه دوازدهم که در امتحانات شهریورماه قبول نشده‌اند، می‌توانند کنکور بدهند، اما برای پذیرش در دانشگاه با مشکل مواجه می‌شوند و باید تمامی امتحانات را پاس کنند و دیپلم بگیرند تا بتوانند در دانشگاه پذیرش شوند. امکان ثبت‌نام در دانشگاه دولتی چه روزانه و چه شبانه وجود ندارد؛ اما در دانشگاه‌های آزاد، پیام‌نور، علمی کاربردی و….امکان ‌پذیرش وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر باید به آموزش‌وپرورش منطقه مراجعه کنید.

حداقل نمره قبولی امتحانات نهایی پایه دوازدهم نمره 7 و بالاتر است. دانش‌آموزانی که در خردادماه کمتر از این نمره را کسب کرده‌اند، لازم است که با شرکت در امتحانات شهریورماه نمرات خود را ارتقا دهند. در غیر این صورت مدرک دیپلم به آنها اعطا نخواهد شد.

قبول نشدن در امتحانات شهریورماه پایه نهم 1402

نمره امتحانات نهایی پایه نهم از جهت آنکه در انتخاب رشته‌ نهم به دهم تأثیرگذار است، حائز اهمیت است. دانش‌آموزان این پایه تحصیلی باید بتوانند در امتحانات نهایی نمره لازم را به دست آورند تا در انتخاب رشته‌ و ورود به رشته‌ موردعلاقه خود مشکلی نداشته‌ باشند. دانش‌آموزانی که موفق به کسب نمره لازم برای قبولی نشده‌اند می‌توانند در امتحانات شهریور شرکت کنند.  طبق اعلام سازمان آموزش‌وپرورش حداقل نمره قبولی امتحانات نهایی شهریورماه پایه نهم، نمره 7 است. دانش‌آموزی که در خردادماه نمره کمتر از 7 را دارد، مردود شده‌ محسوب می‌شود و باید در امتحانات شهریورماه شرکت نماید. درصورتی‌که دانش‌آموزان پایه نهم در شهریورماه نیز نمره قبولی لازم را کسب نکنند، باید در امتحانات دی‌ماه شرکت کنند.

قبول نشدن در امتحانات شهریور

نحوه هدایت تحصیلی دانش‌آموزان تجدیدی پایه نهم

توجه داشته باشید که برای دانش‌آموزان تجدیدی، هدایت تحصیلی انجام خواهد شد؛ اما ممکن است برخی رشته‌ها را قبول نشوند یا کلاً در هیچ رشته‌ای اولویت‌بندی نشوند. بعد از شرکت دانش‌آموزان در امتحانات جبرانی، مجدداً فرم هدایت تحصیلی صادر می‌شود. اما نکته‌ای که وجود دارد این است که با توجه به اینکه اکثر دانش‌آموزان در خردادماه هدایت تحصیلی شده‌اند، ظرفیت مدارس تکمیل شده است. دانش‌آموزان در این مواقع می‌توانند به کمیته هدایت تحصیلی منطقه خود مراجعه کنند تا بتوانند از آیین‌نامه‌های جدید مطلع شوند و تعیین تکلیف گردند.

 

هدایت تحصیلی دانش‌آموزان تجدیدی طبق نمون‌برگ شماره 6 و 7 هدایت تحصیلی انجام می‌گیرد. در نمون‌برگ شماره 7 هدایت تحصیلی، رشته‌های انتخابی دانش‌آموز از الف تا د اولویت‌بندی می‌شوند و رشته اولویت الف در هدایت تحصیلی، مناسب‌ترین رشته با توجه به وضعیت علمی و تحصیلی اوست.

درصورتی‌که دانش‌آموز در یکی از رشته‌های موردعلاقه خود طبق فرم شماره 7، اولویت‌های ب تا ج را کسب کرده باشد، باید منتظر تکمیل ظرفیت بماند و اگر ظرفیت رشته تکمیل نشود به ترتیب از دانش‌آموزان دارای اولویت ب، سپس اولویت ج و در نهایت اولویت د، ثبت‌نام به عمل می آید.

علاوه بر دانش‌آموزان تجدیدی، آن دسته از دانش‌آموزانی که حدنصاب لازم را در یکی از شاخه‌ها، زمینه‌ها و رشته‌های تحصیلی در خردادماه کسب نکرده‌اند، می‌توانند درخواست تعیین رشته مجدد نسبت به شرکت در امتحانات تعیین رشته در شهریورماه (‌هم‌ زمان با امتحانات دانش‌آموزان تجدیدی‌) اقدام کنند. برای دانش‌آموزان متقاضی تعیین رشته مجدد، در دروسی که نمره حدنصاب لازم را کسب نکرده‌اند آزمون برگزار می‌شود و درصورتی‌که بتوانند در این آزمون نمره کافی را کسب کنند، می‌توانند وارد رشته مد نظرشان شوند.

قبول نشدن در امتحانات شهریور

پرسش و پاسخ

آن دسته از دانش‌آموزانی که در امتحان‌های خردادماه سال ۱۴۰۲ موفق به کسب نمره قبولی نشده‌اند، می‌توانند در امتحان‌های شهریورماه شرکت کنند. درصورتی‌که دانش‌آموزان با مشکل قبول نشدن در امتحانات شهریور هم مواجه شوند، می‌بایست که مجدداً در امتحان‌های دی‌ماه شرکت کنند و نمره قبولی کسب کنند.

حداقل نمره قبولی امتحانات نهایی شهریورماه پایه نهم، نمره 7 است

حداقل نمره قبولی امتحانات نهایی پایه دوازدهم نمره 7 و بالاتر است.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x