امتحان نهایی دین و زندگی 3 ویژه رشته علوم انسانی صرفا به صورت کتبی و از 20 نمره می باشد. در ادامه شما می توانید سوالات امتحان نهایی دین و زندگی 3 ویژه رشته علوم انسانی خرداد 99 را با پاسخنامه آن مشاهده کنید:
سوالات امتحان نهایی دین و زندگی 3 رشته انسانی خرداد 99
در آزمون خرداد 99 برای دانش آموزان سوالات در دو بخش الزامی و اختیاری طراحی گردید. به این ترتیب دانش آموزان ملزم به پاسخگویی 16 نمره از امتحان بودند و برای کسب 4 نمره دیگر می توانستند از بین 8 سوال به 4 سوال پاسخ دهند. برخی از سوالات مهم امتحان نهایی خرداد 99 در ادامه آورده شده است:
1- آیه شریفه (اِنَّ اللهَ ربّی و رَبُّکُم فَاعبُدوهُ هذا صراطٌ مستقیم) را ترجمه کنید.(1 نمره)
پاسخ : به درستی که خداوند پروردگار من و پروردگار شماست (0/5) پس او را پرستش کنید(عبادت کنید.) (0/25) این است راه راست (مستقیم.) (0/25)
2- توبه چگونه گناهان را به حسنات تبدیل می کند؟(0.5 نمره)
پاسخ : اگر با ایمان و عمل صالح همراه باشد (0.5)
3- اگر کسی در پی کسب رضایت قدرت های مادی و طاغوت ها (بت بیرون) برآید، گرفتار چه نوع شرکی شده است؟ (0.5 نمره)
پاسخ : شرک عملی (0.5)
برای مشاهده تمامی سوالات، فایل زیر را دانلود کنید…
بخش بندی کتاب دین و زندگی 3
کتاب دین و زندگی 3 ویژه رشته علوم انسانی دو بخش دارد. این کتاب به دانش آموزان پایه دوازدهم رشته علوم انسانی تدریس می شود. بخش نخست آن “تفکر و اندیشه” نام دارد و شامل 6 درس است. بخش دوم آن “در مسیر” نام دارد و 7 درس را شامل می شود.
بارم بندی امتحان نهایی دین و زندگی 3
در امتحان نهایی دین و زندگی 3 به بخش نخست کتاب که شامل 6 درس می باشد و در آزمون نیم سال اول مورد ارزیابی قرار گرفته است، 7 نمره اختصاص یافته است. بخش دوم کتاب هم که شمال 7 درس است، 13 نمره به خود اختصاص می دهد. پس برای موفقیت در امتحان نهایی این درس باید توجه ویژه ای به دروس نیمسال دوم داشته باشید.
در امتحان نهایی دین و زندگی 3 رشته علوم انسانی، 7 نمره به دروس نیمسال اول و 13 نمره به دروس نیمسال دوم اختصاص داده شده است.
نکاتی درباره امتحان نهایی دین و زندگی 3
ترجمه آیاتی که در مقابل صفحه قرائت و قبل از شروع درس آمده، جزء محتوای آموزشی نیست و تنها جهت آشنایی دانش آموزانی كه تمایل به دانستن مفاهیم این آیات را دارند، قرار داده شده است. از این قسمت در آزمون ها، اعم از آزمونهای كتبی در نظام آموزشی آموزش و پرورش و آزمون های ورودی دانشگاهها، نباید سؤالی طرح شود.
آیات ابتدای هر درس برای قرائت در كلاس است و تنها در ارزشیابی مستمر و پایانی نیمسال اول به صورت شفاهی از دانش آموزان پرسیده می شود و نباید هیچگونه سؤالی در امتحانات كتبی و آزمونهای ورودی دانشگاهها از این آیات طراحی شود.
ترجمه آیاتی که در مقابل صفحه قرائت و قبل از شروع درس آمده، جزء محتوای آموزشی نیست و تنها جهت آشنایی دانش آموزانی كه تمایل به دانستن مفاهیم این آیات را دارند، قرار داده شده است. از این قسمت در آزمون ها، اعم از آزمونهای كتبی در نظام آموزشی آموزش و پرورش و آزمون های ورودی دانشگاهها، نباید سؤالی طرح شود.
قسمتهای “بیشتر بدانیم”، “پیشنهاد”، “پاورقیها”، “برداشت” و “دانش تکمیلی” فقط برای توسعه اطلاعات و كسب نمره تشویقی است و در امتحانات مستمر و پایانی و آزمونهای ورودی دانشگاهها نباید از این قسمت ها سؤال طرح شود.
بخشهای “پاسخ به یک پرسش” و “نمونه” جزء متن آموزشی است که در فرایند آموزش بایستی ارائه شود و از آن سؤال طرح می گردد.
حفظ کردن عین آیات و روایات ضروری نیست، بلکه برداشت و استنباط از آنها اهمیت دارد.
در نظر داشته باشید که کتاب و امتحان نهایی درس دین و زندگی رشته علوم انسانی متفاوت از سایر رشته ها می باشد.
سوالات متداول
در امتحان نهایی درس دین و زندگی 3، 7نمره به 6 درس نخست (نیمسال اول) و 13 نمره به دروس 7 تا 13 اختصاص می یابد.
در امتحان نهایی پایان سال امتحان دین و زندگی به صورت کتبی برگزار می شود و تمام 20 نمره مربوط به همان امتحان است.
حفظ کردن آیات ضروری نیست. قسمتهای “بیشتر بدانیم”، “پیشنهاد”، “پاورقیها”، “برداشت” و “دانش تکمیلی” نیز حفظ می گردد.ترجمه آیاتی که در مقابل صفحه قرائت و قبل از شروع درس آمده، جزء محتوای آمتحانی نیست.