جستجو
Close this search box.
آموزش دروس پایه دهم
آموزش دروس پایه یازدهم
آموزش دروس پایه دوازدهم

امتحان نهایی دین و زندگی 3 پایه دوازدهم رشته ریاضی فیزیک دی 98 با پاسخ تشریحی

امتحان نهایی دین و زندگی 3 پایه دوازدهم رشته ریاضی فیزیک دی 98 با پاسخ تشریحی
فهرست مطالب

امتحان نهایی دین و زندگی 3 ویژه رشته علوم تجربی و ریاضی صرفا به صورت کتبی و از 20 نمره می باشد. اولین نکته که باید در این زمینه بدانید، این است که در سالیان اخیر به علت یکسان بودن کتاب دین و زندگی رشته علوم تجربی و ریاضی فیزیک، امتحان نهایی آن در یک زمان و با سوالات یکسان برگزار می شود. در ادامه شما می توانید فایل پی دی اف سوالات امتحان نهایی دین و زندگی 3 ویژه رشته ریاضی فیزیک دی 98 را با پاسخنامه آن مشاهده و دانلود کنید:

سوالات امتحان نهایی دین و زندگی 3 رشته ریاضی فیزیک دی 98

1- آیه شریفه “اللهُ خالِقُ کُلِ شی ءٍ” (خدا آفریننده هر چیزی است.) به کدام مرتبه توحید اشاره می کند؟ (0.5 نمره)

پاسخ : توحید در خالقیت (0.5) 

2- کدام سنت الهی موجب به ظهور رساندن استعدادهای آدمی می شود؟ (0.5)

پاسخ : امتحان الهی (ابتلا) (0.5 نمره)

3- تسویف به چه معناست و چرا شیطان از این حیله برای گمراهی جوانان استفاده می کند؟ (2)

پاسخ : تسویف به معناي امروز و فردا کردن است، فرد گنهکار دائما به خود میگوید به زودي توبه می کنم. (1 نمره) شیطان به جوان می گوید: تو هنوز جوانی و فرصت توبه داری و این یک دام است که سبب عادت جوان به گناه میشود و ترك گناه برایش سخت می گردد(1 نمره) 

4- توجه به ساختار حکومت در اروپا عکس العمل در برابر چه چیزی بوده است؟ (0.5)

پاسخ : حاکمیت نامطلوب کلیسا در قرون وسطی (0.5) 

5- ویژگی های جامعۀ عدالت محور پیامبر (ص) را بنویسید؟ (2)

پاسخ : جامعه ای که مظلوم بتواند به آسانی حق خود را از ظالم بستاند و امکان رشد برای همۀ انسانها فراهم باشد نه اینکه نعمت های زمین در انحصار گروهی محدود باشد. (1) پیامبر(ص) از هر فرصتی برای رفع تبعیض های طبقاتی حاکم بر نظام جاهلی و برقراری فرهنگ مساوات در جامعه کمال استفاده را می نمود و از هیچ تلاشی فروگذار نمی کرد. (1)

شما می توانید فایل pdf سوالات، را از لینک زیر دانلود کنید…

بخش بندی کتاب دین و زندگی 3

کتاب دین و زندگی 3 ویژه رشته علوم تجربی و ریاضی فیزیک دو بخش دارد. این کتاب به دانش آموزان پایه دوازدهم رشته علوم تجربی و ریاضی فیزیک تدریس می شود. بخش نخست آن “تفکر و اندیشه” نام دارد و شامل 6 درس است. بخش دوم آن “در مسیر” نام دارد و 4 درس را شامل می شود.

بارم بندی امتحان نهایی دین و زندگی 3

در امتحان نهایی دین و زندگی 3 به بخش نخست کتاب که شامل 6 درس می باشد و در آزمون نیم سال اول مورد ارزیابی قرار گرفته است، 7 نمره اختصاص یافته است. بخش دوم کتاب هم که شمال 4 درس است، 13 نمره به خود اختصاص می دهد. از این 13 نمره، 7 نمره آن به دروس 7 و 8 و 6 نمره آن به دروس 9 و 10 اختصاص می یابد. پس برای موفقیت در امتحان نهایی این درس باید توجه ویژه ای به دروس نیمسال دوم داشته باشید.

در امتحان نهایی دین و زندگی 3 رشته ریاضی فیزیک، 7 نمره به دروس نیمسال اول و 13 نمره به دروس نیمسال دوم اختصاص داده شده است.

نکاتی درباره امتحان نهایی دین و زندگی 3

آیات ابتدای هر درس برای قرائت در كلاس است و تنها در ارزشیابی مستمر و پایانی نیمسال اول به صورت شفاهی از دانش آموزان پرسیده می شود و نباید هیچگونه سؤالی در امتحانات كتبی و آزمونهای ورودی دانشگاهها از این آیات طراحی شود.

ترجمه آیاتی که در مقابل صفحه قرائت و قبل از شروع درس آمده، جزء محتوای آموزشی نیست و تنها جهت آشنایی دانش آموزانی كه تمایل به دانستن مفاهیم این آیات را دارند، قرار داده شده است. از این قسمت در آزمون ها، اعم از آزمونهای كتبی در نظام آموزشی آموزش و پرورش و آزمون های ورودی دانشگاهها، نباید سؤالی طرح شود.

قسمتهای “بیشتر بدانیم”، “پیشنهاد”، “پاورقیها”، “برداشت” و “دانش تکمیلی” فقط برای توسعه اطلاعات و كسب نمره تشویقی است و در امتحانات مستمر و پایانی و آزمونهای ورودی دانشگاهها نباید از این قسمت ها سؤال طرح شود.

بخشهای “پاسخ به یک پرسش” و “نمونه” جزء متن آموزشی است که در فرایند آموزش بایستی ارائه شود و از آن سؤال طرح می گردد.

حفظ کردن عین آیات و روایات ضروری نیست، بلکه برداشت و استنباط از آنها اهمیت دارد.

در نظر داشته باشید که کتاب و امتحان نهایی درس دین و زندگی رشته علوم تجربی و ریاضی فیزیک یکسان می باشد.

سوالات متداول

در امتحان نهایی درس دین و زندگی ۳ رشته ریاضی فیزیک، ۷نمره به ۶ درس نخست (نیمسال اول) و ۱۳ نمره به دروس ۷ تا 10 اختصاص می یابد.

در امتحان نهایی پایان سال امتحان دین و زندگی به صورت کتبی برگزار می شود و تمام 20 نمره مربوط به همان امتحان است. بخش قرائت تنها در نمره نوبت اول مورد ارزشیابی قرار می گیرد.

حفظ کردن آیات ضروری نیست. قسمتهای “بیشتر بدانیم”، “پیشنهاد”، “پاورقیها”، “برداشت” و “دانش تکمیلی” نیز حفظ می گردد.ترجمه آیاتی که در مقابل صفحه قرائت و قبل از شروع درس آمده، جزء محتوای امتحانی نیست.

نظرات و پرسش های خود را با ما در میان بگذارید...
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x