در این متن از عربی پایه یازدهم، به آموزش انواع «لا» در زبان عربی (لا نافیه، لا ناهیه و لا نفی جنس و لا عطف) خواهیم پرداخت.
در زبان عربی چهار نوع لا داریم که عبارتند از: لا نافیه، لا ناهیه و لا نفی جنس و لا عطف. در ادامه هر کدام از انواع لا را معرفی می نماییم.
لا یخافُ المؤمنونَ : مؤمنان نمی ترسند.
لا تَخضَعْ اَمام الأعداء!: در مقابل دشمنان سر تعظیم فرود میاور!
تَخضَع دوم شخص می باشد، و به صورت امر منفی ترجمه می شود.
لا یَذهَبِ الطّفل بعیداً!: کودک نباید به دور دست برود!
اگر این لا بر سر صیغه های غائب و متکلم بیاید در ترجمه اش از لفظ «نباید» استفاده می شود.
لا خُلقَ أقبَحُ مِنَ الکبر!: هیچ اخلاقی زشت تر از کبر نیست!
اقرا الکتاب لا الدفتر: کتاب را بخوان نه دفتر را
اقسام “لا” در زبان عربی عبارتند از: لا نافیه، لا ناهیه، لا نفی جنس و لا عطف.
برای آشنایی بیشتر با انواع لا در زبان عربی و مشاهده تست های مربوط به آن در زبان عربی ویدئوی آموزشی این جلسه را مشاهده نمایید.
در زبان عربی 4 نوع لا وجود دارند. اقسام لا در زبان عربی عبارتند از: لا نافیه، لا ناهیه و لا نفی جنس و لا عطف که هر کدام کاربرد خاصی دارند.
لا نافیه بر سر فعل مضارع ظاهر می شود. این نوع «لا» تغییری در فعل مضارع ایجاد نمی کند وغیر عامل است. در ترجمه این نوع لا، فعل را به صورت مضارع اخباری منفی ترجمه می کنیم.
لا ناهیه به همراه فعل مضارع مجزوم به کار می رود. این نوع لا به همراه مضارع دوم شخص مفرد و جمع به صورت امر منفی و به همراه مضارع بقیه صیغه ها به صورت “نباید + فعل مضارع التزامی” ترجمه می گردد. این نوع «لا» عامل است یعنی تغییراتی در فعل ایجاد میکند.
موسسه آموزشی فرهنگی گزینه دو برگزارکننده آزمون آزمایشی ویژه داوطلبان آزمون سراسری و آزمون های استاندارد ارزشیابی پیشرفت تحصیلی در دوره اول متوسطه و پایه های دهم و یازدهم می باشد. گزینه دو به عنوان یک موسسه پیشرو در زمینه خدمات نوین آموزشی، نرم افزارهای گوناگونی را جهت بهبود فرآیند آموزش و سنجش برای دانش آموزان و مدارس ارائه می کند